Τα Top Update του Instagram  

Γράφτηκε από την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

 

Το Instagram το τελευταίο διάστημα κάνει συνεχώς βήματα προς την εξέλιξη. Μας βομβαρδίζει με νέες δυνατότητες και εξελιγμένες λειτουργίες και αυτό σίγουρα μας αρέσει!

 

1.     Πρώτα πρώτα θα ξεκινήσω με τα νέα stickers που δεν είναι άλλα από τα sticker με hashtag!

Πλέον σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας sticker που θα είναι το δικό σας hashtag! Για εσάς τους λάτρεις των hashtag είναι κάτι φανταστικό! Επίσης μπορείτε να προσθέσετε στην ιστορία σας το “Hashtag stickers” 

 

2.    Το επόμενο που πρέπει να αναφέρω είναι τα φίλτρα selfie

Ένα χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από το Snapchat (για όλους εσάς τους λάτρεις του snapchat)! Θα βρείτε φίλτρα όπως η λουλουδένια κορόνα, γυαλιά, αυτάκια από ζωα και άλλα ψαγμένα φίλτρα. Θα τα βρείτε όλα στο instagram story και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε από την μπροστινή ή την πίσω κάμερα.

3.     Η «Επανάληψη»

Εάν σας αρέσει το boomerang θα σας αρέσει σίγουρα και η εξέλιξη του! Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν ένα βίντεο με την κάμερα της εφαρμογής και, στη συνέχεια, να το αναπαράγουν μόνο σε "λειτουργία επανάληψης". Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια μπαλιά που ρίξατε στο μπάσκετ για να μεγεθύνετε στα χέρια σας για παράδειγμα. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει εντυπωσιακές ψευδαισθήσεις που θα τραβήξουν αμέσως το ενδιαφέρον των χρηστών.

4.     Συλλογές Instagram

Αυτό, τώρα, είναι καθαρά ένα χαρακτηριστικό που μπορούν να επωφεληθούν οι χρήστες. Η λειτουργία των συλλογών επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν αποθηκευμένες δημοσιεύσεις σε διαφορετικές, συλλογές. Αυτές είναι ομάδες δημοσιεύσεων που οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν το αποθηκευμένο περιεχόμενο τους, οπότε είναι πιο εύκολο να τις αποθηκεύσετε και να τις ξαναδείτε ανά πάσα στιγμή.

5.    Πλέον και χωρίς την εφαρμογή

Το Instagram αναπτύσσετε πολύ πολύ γρήγορα! Μια νέα στρατηγική λοιπόν του Instagram είναι να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειάζεται να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή.

Είτε λόγω έλλειψης χώρου στη συσκευή σας είτε λόγω του ότι δεν επιθυμείτε να την γεμίζετε με εφαρμογές πλέον μπορείτε να έχετε μια πλήρη χρήση του Instagram μέσω του κινητού σας τηλεφώνου απλά μπαίνοντας στο instagram.com.

Το Instagram επεκτείνει τις δυνατότητες διαφήμισης

Αυτή τη στιγμή το instagram έχει πάνω από 700 εκατομμύρια χρήστες!

Οι ιστορίες έχουν 200 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες οι οποίοι περιμένουν να δεχτούν τις διαφημίσεις σας.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οι επιχειρήσεις έχουν συσσωρευτεί στο Instagram για τους εξής λόγους: αναπτύσσεται ταχύτατα, έχει υψηλό βαθμό ενδιαφέροντος καθώς και υψηλό ρυθμό μετατροπής κοινού. Ο ανταγωνισμός μπορεί να αυξήσει το κόστος των διαφημίσεων και μπορεί να δυσκολέψει την προσοχή των χρηστών. Αυτό που αποδυναμώνει είναι ότι το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι εξαιρετικά φανταστικό κάθε φορά και η χρήση κατακερματισμένου κοινού για διαφημίσεις Instagram μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε κάποια δύναμη έναντι των ανταγωνιστών σας.