Ποιότητα, πίστη στην επιτυχία των πελατών μας & παραγωγικό αποτέλεσμα

Ας συστηθούμε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του Web Design & Development καθώς και στο Internet & social Marketing. Δημιουργήθηκε το 2013 και ένα μεγάλο πάθος έγινε πραγματικότητα. Με αφοσίωση σε ότι και αν καταπιανόμαστε δημιουργήσαμε πολύ σύντομα ένα μεγάλο portfolio στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Η υψηλή αισθητική και οι καινοτόμες εφαρμογές μας, δίνουν την δυνατότητα να δημιουργούμε ιστοσελίδες - σημεία αναφοράς, σε μια ολοένα ταχύτατα εναλλασσόμενη και ρευστη πραγματικότητα.

Η φιλοσοφία μας

Bασική φιλοσοφία της Happyonline είναι η ποιότητα, η πίστη στην επιτυχία των πελατών μας και το παραγωγικό αποτέλεσμα. Η εμμονή στη λεπτομέρεια σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είτε μεγάλο είτε μικρό, οδήγησε την εταιρεία να πρωτοπορήσει στο χώρο του social & internet marketing, με πολλές επιτυχίες ξεπερνώντας τα στενά όρια της ελληνικής πραγματικότητας.

Σημαντικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας μας, είναι η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του project, με αποτέλεσμα μια μακροχρόνια και win-win συνεργασία.

Γιατί να μας επιλέξετε

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν παρόμοιο σύνολο υπηρεσιών και αυτό μας οδήγησε στην ανάγκη να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό.

Η βασική διαφορά μας ως προς την επίτευξη των στόχων για τον κάθε πελάτη, είναι η εξατομικευμένη κατασκευή του project μέσω της άμεσης συνεργασίας με αυτόν. Η εξατομικευμένη κατασκευή είναι βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, με έμφαση στη λειτουργικότητα και τη μοναδική εμπειρία. Φερόμαστε στους πελάτες μας ως συνεργάτες και φροντίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών τους. Αντιμετωπίζουμε κάθε νέο έργο μας σαν μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι αξιοποιώντας γνώση και καινοτομία.

Τι παρέχουμε

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάντα σε λογικό κοστολόγιο και με γνώμονα την επιστροφή της επένδυσης του πελάτη μας.Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της της Happyonline συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων customized Web Design, Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Social Media Strategies, Web Applications και Web Hosting.

Οι πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν, απέκτησαν αυτό ακριβώς που είχαμε συμφωνήσει στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς.